Skip to main content
image

Nieuws

19 februari 2024 | Bestuur KVW Gemert | Nieuws

Schrijf je in voor de leukste week van het jaar!

Wat is er nou beter dan een zomer vol avontuur en plezier? En dat met jouw maatje samen?! Jazeker, de inschrijvingen voor KinderVakantieWeek Gemert zijn geopend en er zijn al ruim 400 kinderen die zich ingeschreven hebben! 

Uiteraard missen wij nog behoorlijk wat maatjes die met ons in het diepen willen duiken. Met het thema ‘Onderwaterwereld’ belooft het een spetterende en avontuurlijke ervaring te worden voor kinderen uit Gemert en omstreken.
De KinderVakantieWeek vindt plaats van 13 t/m 16 augustus 2024, op het Wolfsbosch circuit in Gemert. 

Denk er eens over na: het zonnetje op je gezicht, te gekke activiteiten, lachen tot je buikpijn hebt en dat allemaal met een grote groep gezellige kinderen die net zoveel van zomervakantie houden als jij.  

Het is de bedoeling dat je je inschrijft in de categorie van de klas waar je op het moment van inschrijven in zit (groep 1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8). Vind je het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje mee te doen, geef dit dan op het inschrijfformulier aan. Zoals jullie weten mag je één vriendje of vriendinnetje aangeven. Zorg ervoor dat diegene jou ook opgeeft. 

Laten we samen deze zomer weer onvergetelijk maken!  

Uiteraard kunnen wij dit evenement niet organiseren zonder al die geweldige vrijwilligers, dus ook die hebben wij nodig! Wil jij een groep en/of spel begeleiden, of ben je ergens anders goed in en wil je tijdens de KinderVakantieWeek helpen? Schrijf je dan ook snel in zodat onze ‘chef planning’ je direct kan inplannen. 

We zien jullie inschrijving graag verschijnen! 

 

2 januari 2024 | KVW Gemert | Nieuws

Inschrijving KinderVakantieWeek Gemert 2024 Geopend!

De KinderVakantieWeek in Gemert staat op het punt om te gaan knallen en dit keer gaan we kopje onder in de waanzinnige ‘Onderwaterwereld’! 🌊🐠

Vanaf 2 januari 2024 kun je je inschrijven voor een week vol toffe avonturen, creatieve uitspattingen en vooral ook veel plezier. Met het thema ‘Onderwaterwereld’ belooft dit evenement een spetterende en avontuurlijke ervaring te worden voor jonge avonturiers uit Gemert en omstreken. De KinderVakantieWeek vindt plaats van 13 t/m 16 augustus 2024, op het Wolfsbosch circuit in Gemert.

Voorzitter Ine Pennings: “We willen jullie fantasie laten spetteren! Beeld je in dat je met zeemeerminnen chilt, schatten ontdekt en vrienden maakt tussen kleurrijke koralen.”

Elke dag staat er iets nieuws op het programma. Knutsel de gaafste zeedieren en duik in waterspelletjes die je nog nooit hebt gespeeld. Echte zeemeerminnen 🧜‍♀️ en zeebonken 🧜‍♂️ komen langs om jullie te betoveren met hun onderwaterverhalen.

Het is de bedoeling dat je je inschrijft in de categorie van de groep waar je op het moment van inschrijven in zit (groep 1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8). Vind je het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje mee te doen, geef dit dan op het inschrijfformulier aan. Zoals jullie weten mag je 1 vriendje of vriendinnetje aangeven. Zorg ervoor dat diegene jou ook opgeeft.

Ouders, haast je om jullie waterratjes in te schrijven! Doe het vóór 14 april 2024, want daarna is het echt te laat.
Dus, zet die duikbril op, trek je zwemvliezen aan en schrijf je kids razendsnel in voor de KinderVakantieWeek 2024!

 

13 december 2023 | KVW Gemert | Nieuws

𝐃𝐮𝐢𝐤 𝐦𝐞𝐭 𝐨𝐧𝐬 𝐦𝐞𝐞 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐚𝐯𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐎𝐧𝐝𝐞𝐫𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫𝐰𝐞𝐫𝐞𝐥𝐝!

🌊🐠 Beste avonturiers van de onderwaterwereld! 🐙🦀

Haal je zwemvliezen tevoorschijn en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur tijdens onze KinderVakantieWeek! Dit jaar duiken we diep in de zee om de wonderen van de onderwaterwereld te ontdekken!

In de laatste week van de zomervakantie (13 tot en met 16 augustus 2024) is het natuurlijk weer KinderVakantieWeek!
Wij nodigen jullie allemaal uit in onze ONDERWATERWERELD! 🦞

De inschrijving start vanaf 𝟐 𝐣𝐚𝐧𝐮𝐚𝐫𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟒, voor kinderen, al dan niet samen met een maatje en ook ouders/verzorgers/opa’s/oma’s/ooms/tantes/broer/zussen/neven/nichten/enzovoorts kunnen zich dan meteen aanmelden als groepsleiding of vrijwilliger.

De aanmeldperiode loopt tot medio april. Zorg dat je er op tijd bij bent. Het is ieder jaar een grote puzzel om de groepen met zorg samen te stellen. Het helpt ons enorm wanneer je als groepsleiding/vrijwilliger jezelf ook voor half april aanmeldt. Groepsleidingen mogen ook een maatje opgeven.

Schrijf je vanaf 2 januari, bij voorkeur tegelijkertijd met je maatje, in op onze website voor een KinderVakantieWeek vol onderwaterpret! We kunnen niet wachten om samen met jullie de geheimen van de diepe oceaan te ontdekken. 🐟