Skip to main content
image

Inschrijven kinderen

Leuk dat je mee wilt doen aan de KinderVakantieWeek, het belooft weer een fantastische week te worden!  

Het is de bedoeling dat je je inschrijft in de categorie waar je op moment van inschrijven zit (1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8). Vind je het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje mee te doen, geef dit dan op het inschrijfformulier aan. Je mag 1 vriendje of vriendinnetje aangeven, zorg je wel dat diegene jou ook opgeeft? Meer is helaas niet mogelijk, ook niet via een kringopgave.

Zorg dat je ouders onderstaande info goed doorlezen.

Belangrijke punten voor de ouders:

  • De leveranciers van de t-shirts gebruiken de maatvoering op basis van leeftijden. Hierdoor lijkt er een gat te zitten tussen maat 140 en 158. Kijk daarom ook naar de aanbevolen leeftijdsmaat en maak zelf de voor jouw kind best passende keuze. Houd er rekening mee dat het nog duurt voordat jouw kind het shirt aan doet.
  • Heeft jouw kind extra aandacht nodig? Lees onze uitgebreide informatie voor inschrijving.
  • Wij zijn zoals ieder jaar hard op zoek naar leiding! Er zijn veel ouders / opa’s / oma’s / buurman / buurvrouw / tantes / ooms nodig als leiding. Help jij ons mee om de kinderen een fantastische week te bieden? Het zou fijn zijn wanneer je de hele week mee kunt helpen, maar ook met 1 of meerdere dagen/dagdelen zijn we al heel blij. Schrijf je gelijk in met je kind of in ieder geval voor medio april, dat bespaart ons een heleboel tijd. Dankjewel.

Door inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het ouder reglement van KinderVakantieWeek Gemert.

image
Wij werken samen met Stichting Leergeld Gemert. Neem zelf contact met hen op, zij kunnen je uitleggen hoe je een plaatsje voor je kind kunt vastleggen.