Skip to main content
image

Inschrijven vrijwilligers

VRIJWILLIGERS
Om een geweldige week voor zoveel kinderen in goede banen te leiden zijn wij natuurlijk afhankelijk van een heleboel vrijwilligers. Naast organisatie en (hulp)leiding zijn we ook dringend op zoek naar mensen die willen helpen met het opbouwen op de zaterdag en maandag voorafgaand aan de KinderVakantieWeek. Gedurende de KinderVakantieWeek op het terrein, als begeleiding bij spellen, hulp in de keuken, regelen van het verkeer, het schoonmaken van toiletten en verdere aanverwante werkzaamheden. Ook voor het opruimen na afloop van de KinderVakantieWeek kunnen we hulp gebruiken, op zaterdag en zondag.

Ieder jaar is het een hele puzzel om de benodigde vrijwilligers in te plannen. Graag willen wij aan alle papa’s en mama’s, verzorgers, oma’s en opa’s, broers en zussen, neven en nichten etc. die een of meerdere dagdelen een willenhelpen vragen zich gelijk met hun kind(eren) op te geven  of in ieder geval voor de sluitdatum van inschrijven. Voor ons scheelt dat ontzettend veel werk. Wij doen ons uiterste best jouw inschrijvingsvoorkeur te verwerken, mocht dat niet lukken nemen wij contact met je op. Dankjewel!

Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en Groepsleiding-, hulpleiding- en vrijwilligersreglement van KinderVakantieWeek Gemert.