image

Algemene informatie over inschrijvingen

“IN HET CIRCUS”

In de regel vindt in de laatste week van de zomervakantie voor het basisonderwijs regio zuid de Gemertse KinderVakantieWeek plaats. Zo ook dit jaar weer.

Van dinsdag 22 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2023 gaan we de 57e editie beleven!

Alle KINDEREN uit Gemert en Handel die de basisschool bezoeken kunnen deelnemen aan deze onvergetelijke vakantieweek. Ook kinderen die tijdens deze week bij familie in Gemert en/of Handel verblijven of op een andere manier bij Gemert betrokken zijn èn de basisschoolleeftijd hebben kunnen meedoen.

Inschrijven kan vanaf 2 januari op onze website! De inschrijving sluit 12 april 2023.

Mocht je een voorkeur hebben om met een vriendje of vriendinnetjes in een groepje geplaatst te worden, geef dit op bij de inschrijving. De organisatie probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Met kringopgaven kunnen we helaas geen rekening houden.  

Voor HULPLEIDING geldt de regel, wie het eerst inschrijft heeft voorrang. Wij zijn hartstikke blij met zoveel aanmeldingen van hulpleidingen in de leeftijd 12-13. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar  Bij uitzondering kunnen wij  hulpleiding ook indelen bij de 3-4 of 5-6 groepen. Dit kan alleen wanneer de leiding(en) waarmee jij je opgeeft 18+ is.

Indien we je niet kunnen plaatsen als hulpleiding, kan het zijndat we jou vragen om jouw inschrijving om te zetten naar vrijwilliger. In dat geval geven wij jou de garantie, dat je het volgende jaar mee mag doen als leiding.

MAATSCHAPPELIJKE STAGE vanaf 2022 wordt er alleen nog een Maatschappelijke  Stage gedaan op Commanderij College locatie Marcopedius.
Wil je jouw MAS doen bij KinderVakantieWeek Gemert?  Vink bij je inschrijving het vakje ‘MAS’ aan. Wij  ontvangen na jouw inschrijving graag binnen twee weken een korte motivatiemail van jou. Zonder motivatiemail kun je, je uren niet als maatschappelijke stage wegschrijven. Heb je nog vragen? Stuur ons ook dan een mail.   

LEIDINGEN EN VRIJWILLIGERS
Ieder jaar is het een hele puzzel om de groepen met zorg samen te stellen en benodigde vrijwilligers in te plannen. Graag willen wij aan alle papa’s en mama’s, verzorgers, oma’s en opa’s, broers en zussen, neven en nichten etc. die een of meerdere dagdelen een groep willen begeleiden vragen zich gelijk me hun kind(eren) op te geven  of in ieder geval voor de sluitdatum van inschrijven. Voor ons scheelt dat ontzettend veel werk. Wij doen ons uiterste best jouw inschrijvingsvoorkeur te verwerken, mocht dat niet lukken nemen wij contact met je op. Dankjewel!

(c) KinderVakantieWeek Gemert

Designed by Sas