“OP DE BOERDERIJ”

In de regel vindt in de laatste week van de zomervakantie voor het basisonderwijs regio zuid de Gemertse KinderVakantieWeek plaats. Zo ook dit jaar. Van dinsdag 30 augustus t/m vrijdag 2 september gaan we de 56e editie meemaken!

 Indien de richtlijnen op dat moment nog steeds aangescherpt zijn, dan zal er in een afgeslankte vorm een KinderVakantieActiviteit worden georganiseerd. 

Ons uitgangspunt is dat wij in de zomervakantie iets voor al onze enthousiaste jongens en meisjes gaan organiseren.

Alle kinderen uit Gemert en Handel die de basisschool bezoeken kunnen deelnemen aan deze onvergetelijke vakantieweek. Ook kinderen die tijdens deze week bij familie in Gemert en/of Handel verblijven of op een andere manier bij Gemert betrokken zijn èn de basisschoolleeftijd hebben kunnen meedoen.

Schrijf je dan vanaf 2 januari in! De inschrijving sluit medio april 2022.
Mocht je een voorkeur hebben om met een vriendje of vriendinnetjes in een groepje geplaatst te worden, geef dit op bij de inschrijving. De organisatie probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Met kringopgaven kunnen we helaas geen rekening houden.

 

Voor HULPLEIDING geldt de regel, wie het eerst inschrijft heeft voorrang. Wij zijn hartstikke blij met zoveel aanmeldingen van hulpleidingen in de leeftijd 12-13-14. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij de 1-2 groepen. Bij uitzondering kunnen wij  hulpleiding ook indelen bij de 3-4 of 5-6 groepen. Dit kan alleen wanneer de leiding(en) waarmee jij je opgeeft 18+ zijn.
Het kan zijn dat we jou vragen om jouw inschrijving om te zetten naar vrijwilliger. Als dat het geval is, dan geven wij jou de garantie, dat je het volgende jaar mee mag doen als leiding. Voor komend jaar zijn er plannen voor de 12-13 jarigen. Wij bekijken nog of en hoe we dit vorm kunnen geven. Jongens en meisjes houd als je jezelf aanmeld als hulpleiding/vrijwilliger je mail in de gaten en reageer indien dat gevraagd wordt 😉

 

Voor MAATSCHAPPELIJKE STAGE gelden de volgende regels. Tijdens het inschrijven vink je het vakje ‘MAS’ aan en vul jij jouw school in. Wij daarbij een korte motivatiemail van jou. Deze mail dien je binnen twee weken na inschrijving naar ons te sturen. Zonder motivatiemail kun je, je uren niet als maatschappelijke stage wegschrijven. Vragen? mas@kvw-gemert.nl

 

KINDEREN

(HULP-)LEIDING

VRIJWILLIGERS