Skip to main content
image

Inschrijven (hulp)leidingen

 Wat fijn dat jij mee wilt helpen tijdens de KinderVakantieWeek!

Je mag als (hulp)leiding één voorkeur opgeven met wie je graag samen in een groep wordt ingedeeld. We kunnen met slechts één voorkeur rekening houden. Je kunt je alleen inschrijven als (hulp)leiding als je minimaal 2 hele dagen beschikbaar bent (bij kleuters gaat het om twee dagdelen). 

Wij streven ernaar bij het indelen van de leidingen om deze in te delen volgens onderstaande tabel en de door jullie opgegeven voorkeuren. Hiervoor zijn we wel afhankelijk van de aangemelde leidingen (en vrijwilligers). Het kan dus voorkomen dat de definitieve indeling anders is dan hieronder genoemd. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.  

Kleutergroepen
minimaal 2 volwassenen 18+ met 2 hulpleidingen 12/13 jaar*

Onderbouwgroepen
minimaal 1 leiding 18+ met 2 hulpleiding 12/13 jaar* óf
minimaal 2 leidingen van 14+ jaar

Middenbouwgroepen
minimaal 2 leiding 15+ jaar

Bovenbouwgroepen
minimaal 2 leiding 16+ jaar


Voor HULPLEIDING geldt ook dit jaar de regel, wie het eerst inschrijft heeft voorrang. Wij zijn hartstikke blij met zoveel aanmeldingen van hulpleidingen in de leeftijd 12/13 jaar. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij de 1-2 en 3-4 groepen. Bij hoge uitzondering kunnen wij  hulpleiding ook indelen bij de 5-6 groepen. Dit kan alleen wanneer de leiding(en) waarmee jij je opgeeft 18+ zijn.

Het kan zijn dat we jou vragen om jouw inschrijving om te zetten naar vrijwilliger. Als dat het geval is dan geven wij jou de garantie dat je het volgende jaar mee mag doen als leiding.


LEIDINGEN EN VRIJWILLIGERS
Ieder jaar is het een hele puzzel om de groepen met zorg samen te stellen en benodigde vrijwilligers in te plannen. Graag willen wij aan alle papa’s en mama’s, verzorgers, oma’s en opa’s, broers en zussen, neven en nichten etc. die een of meerdere dagdelen een groep willen begeleiden of mee willen helpen vragen zich gelijk met hun kind(eren) op te geven  of in ieder geval voor de sluitdatum van inschrijven. Voor ons scheelt dat ontzettend veel werk. Wij doen ons uiterste best jouw inschrijvingsvoorkeur te verwerken, mocht dat niet lukken nemen wij contact met je op. Dankjewel!

VRIJWILLIGERS
Om een geweldige week voor zoveel kinderen in goede banen te leiden zijn wij natuurlijk afhankelijk van een heleboel vrijwilligers. Naast organisatie en (hulp)leiding zijn we ook dringend op zoek naar mensen die willen helpen met het opbouwen op de zaterdag en maandag voorafgaand aan de KinderVakantieWeek. Gedurende de KinderVakantieWeek op het terrein, als begeleiding bij spellen, hulp in de keuken, regelen van het verkeer, het schoonmaken van toiletten en verdere aanverwante werkzaamheden. Ook voor het opruimen na afloop van de KinderVakantieWeek kunnen we hulp gebruiken, op zaterdag en zondag.

Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en Groepsleiding-, hulpleiding- en vrijwilligersreglement van KinderVakantieWeek Gemert.