Skip to main content
image

Eindsprintje…

Laatst aangepast op: 12 april 2023

Trek een eindsprintje naar ons inschrijfsysteem. Je hebt nog 3 dagen om je in te schrijven!!
De inschrijving voor kinderen sluit 15 april a.s. definitief.

Er zijn al ruim 750 kinderen aangemeld, daar zijn wij super blij mee, maar we missen nog een heleboel maatjes.
Check voor de zekerheid even of jouw maatje is aangemeld!
Dit voorkomt teleurstellingen als het boekje begin juli bij jou in de brievenbus valt én het scheelt ons een heleboel tijd.

Leidingen
Zodra de inschrijving sluit, starten wij met het samenstellen van de groepen. Ieder jaar weer een hele puzzel. Wij plaatsen als eerste de leidingen op de groepen, daarna vullen we de groepen met kinderen. Uit ervaring weten we dat dit de beste manier is, echter melden leidingen zich vaak later aan waardoor we weer hele groepen uit elkaar moeten halen en we dus een paar keer opnieuw beginnen met het maken van groepen.

Je helpt ons enorm als jij je, als groepsleiding, ook voor 15 april a.s. aanmeldt.

Vrijwilligers
Ook dit jaar zijn wij op zoek naar mensen die willen helpen met het opbouwen op de zaterdag en maandag voorafgaand aan de KinderVakantieWeek. Gedurende de KinderVakantieWeek op het terrein, als begeleiding bij spellen, hulp in de keuken, regelen van het verkeer, het schoonmaken van toiletten en verdere aanverwante werkzaamheden. Ook voor het opruimen na afloop van de KinderVakantieWeek kunnen we hulp gebruiken, op zaterdag.

Ieder jaar is het een heel werk om de benodigde vrijwilligers te verzamelen en in te plannen. Graag willen wij aan alle papa’s en mama’s, verzorgers, oma’s en opa’s, broers en zussen, neven en nichten etc. die een of meerdere dagdelen een willen helpen vragen zich op te geven. Wij doen ons uiterste best jouw inschrijvingsvoorkeur te verwerken, mocht dat niet lukken nemen wij contact met je op.