image

Kind Leiding Vrijwilliger

In deze werkgroep zitten vrijwilligers die alle ingeschreven kinderen en leiding indelen in groepen. Ze inventariseren hoeveel vrijwilligers waar en wanneer tijdens KVW nodig zijn om alles in goede banen te kunnen leiden.

Ook hebben de organisatieleden van Sponsoring een blauwe of zwarte polo en PR ook een zwarte polo, zij zijn toevallig ook lid van de KLV werkgroep en tijdens KVW hoeven deze werkgroepen niet zichtbaar te zijn.

Sponsoring

Om er een fantastische week van te maken voor de kinderen is KVW Gemert altijd op zoek mensen en bedrijven die een steentje bij willen dragen. Alle vormen van sponsoring zijn welkom, financieel, materialen, etenswaren of …. De mensen van de werkgroep sponsoring zorgen voor het onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe sponsoren. Wil jij je aanmelden als sponsor, neem dan contact op met deze werkgroep.

PR

Sinds 2015 is er een werkgroep opgericht met vrijwilligers die zich bezig houden met de PR voor onze Stichting. De brieven, flyers, posters en het programmaboekje worden door hen ontworpen. Ook schrijven zij aankondigingen en oproepen voor media en social media van KVW Gemert. Tevens zorgen zij er voor dat de website up-to-date wordt gehouden.

(c) KinderVakantieWeek Gemert

Designed by Sas