BELANGRIJK – LEES GOED DOOR!

 

KinderVakantieWeek Gemert 2022 is van dinsdag 30 augustus t/m vrijdag 2 september.

 

Wat fijn dat mee wilt helpen tijdens de KinderVakantieWeek! Je mag als (hulp-)leiding één voorkeur opgeven met wie je graag samen in een groep wordt ingedeeld. We kunnen met slechts één voorkeur rekening houden. Je kunt je alleen inschrijven als (hulp)leiding als je minimaal 2 hele dagen beschikbaar bent (bij kleuters gaat het om twee dagdelen).

Wij streven ernaar bij het indelen van de leidingen om deze in te delen volgens onderstaande tabel en de door jullie opgegeven voorkeuren. Hiervoor zijn we wel afhankelijk van de aangemelde leidingen (vrijwilligers). Het kan dus voorkomen dat de definitieve indeling anders is dan hieronder genoemd. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 • 1-2 groepen
  minimaal 2 leiding 21+ en maximaal 2 hulpleiding*
 • 3-4 groepen
  minimaal 1 leiding 18+ en maximaal 2 hulpleiding*
 • 5-6 groepen
  minimaal 3 leiding 15+
 • 7-8 groepen
  minimaal 2 leiding 17+

Voor HULPLEIDING geldt de regel, wie het eerst inschrijft heeft voorrang. Wij zijn hartstikke blij met zoveel aanmeldingen van hulpleidingen in de leeftijd 12-13-14. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij de 1-2 groepen. Bij uitzondering kunnen wij  hulpleiding ook indelen bij de 3-4 of 5-6 groepen. Dit kan alleen wanneer de leiding(en) waarmee jij je opgeeft 18+ zijn.
Het kan zijn dat we jou vragen om jouw inschrijving om te zetten naar vrijwilliger. Als dat het geval is, dan geven wij jou de garantie, dat je het volgende jaar mee mag doen als leiding. Voor komend jaar zijn er plannen voor de 12-13 jarigen. Wij bekijken nog of en hoe we dit vorm kunnen geven. Jongens en meisjes houd als je jezelf aanmeld als hulpleiding/vrijwilliger je mail in de gaten en reageer indien dat gevraagd wordt 😉

Om een geweldige week voor zoveel kinderen in goede banen te leiden zijn wij natuurlijk afhankelijk van een heleboel vrijwilligers. Naast organisatie en (hulp)leiding zijn we ook dringend op zoek naar mensen die willen helpen met het opbouwen op de zaterdag en maandag voorafgaand aan de KinderVakantieWeek. Gedurende de KinderVakantieWeek op het terrein, als begeleiding bij spellen, hulp in de keuken, regelen van het verkeer, het schoonmaken van toiletten en verdere aanverwante werkzaamheden. Ook voor het opruimen na afloop van de KinderVakantieWeek kunnen we hulp gebruiken, op zaterdag en zondag.

Voor de opbouw- en opruimwerkzaamheden kun je je aanmelden door dit in te vullen bij bijzonderheden/opmerkingen of door een mail te sturen naar klv@kvw-gemert.nl

 

Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en groepsleiding-, hulpleiding- en vrijwilligersreglement van KinderVakantieWeek Gemert.