header image

Algemene informatie over inschrijvingen

“OP DE BOERDERIJ”

In de regel vindt in de laatste week van de zomervakantie voor het basisonderwijs regio zuid de Gemertse KinderVakantieWeek plaats. Zo ook dit jaar.

Van dinsdag 30 augustus t/m vrijdag 2 september 2022 gaan we de 56e editie meemaken!

Indien de richtlijnen op dat moment aangescherpt zijn, omtrent het coronavirus dan zal er in een afgeslankte vorm een KinderVakantieActiviteit worden georganiseerd.  Ons uitgangspunt is dat wij in de zomervakantie iets voor al onze enthousiaste jongens en meisjes gaan organiseren.

Alle KINDEREN uit Gemert en Handel die de basisschool bezoeken kunnen deelnemen aan deze onvergetelijke vakantieweek. Ook kinderen die tijdens deze week bij familie in Gemert en/of Handel verblijven of op een andere manier bij Gemert betrokken zijn èn de basisschoolleeftijd hebben kunnen meedoen.

Inschrijven kan vanaf 2 januari op onze website! De inschrijving sluit 15 april 2022.

Mocht je een voorkeur hebben om met een vriendje of vriendinnetjes in een groepje geplaatst te worden, geef dit op bij de inschrijving. De organisatie probeert daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Met kringopgaven kunnen we helaas geen rekening houden.  

Voor HULPLEIDING geldt de regel, wie het eerst inschrijft heeft voorrang. Wij zijn hartstikke blij met zoveel aanmeldingen van hulpleidingen in de leeftijd 12-13. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar  Bij uitzondering kunnen wij  hulpleiding ook indelen bij de 3-4 of 5-6 groepen. Dit kan alleen wanneer de leiding(en) waarmee jij je opgeeft 18+ is.

Indien we je niet kunnen plaatsen als hulpleiding, kan het zijndat we jou vragen om jouw inschrijving om te zetten naar vrijwilliger. In dat geval geven wij jou de garantie, dat je het volgende jaar mee mag doen als leiding.

MAATSCHAPPELIJKE STAGE vanaf 2022 wordt er alleen nog een Maatschappelijke  Stage gedaan op Commanderij College locatie Marcopedius.
Wil je jouw MAS doen bij KinderVakantieWeek Gemert?  Vink bij je inschrijving het vakje ‘MAS’ aan. Wij  ontvangen na jouw inschrijving graag binnen twee weken een korte motivatiemail van jou. Zonder motivatiemail kun je, je uren niet als maatschappelijke stage wegschrijven. Heb je nog vragen? Stuur ons dan ook een mail.   

(c) KinderVakantieWeek Gemert

Designed by Sas