BELANGRIJK – LEES GOED DOOR!

 

KinderVakantieWeek Gemert 2022 is van dinsdag 30 augustus t/m vrijdag 2 september.

 

Leuk dat je mee wilt doen aan de KinderVakantieWeek, het belooft weer een fantastische week te worden! Opgeven kan via onderstaand formulier. Het is de bedoeling dat je je inschrijft in de categorie waar je nu zit (1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8).

Vind je het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje mee te doen, geef dit dan op het formulier aan. Je mag 1 vriendje of vriendinnetje aangeven, zorg je wel dat diegene jou ook opgeeft? Meer is helaas niet mogelijk, ook niet via een kringopgave.
Zorg dat je ouders even goed door onderstaande info lezen.

Belangrijke punten voor de ouders:
– De leveranciers van de t-shirts gebruiken de maatvoering op basis van leeftijden. Hierdoor lijkt er een gat te zitten tussen maat 140 en 158. Kijk daarom ook naar de aanbevolen leeftijdsmaat en maak zelf de voor jouw kind best passende keuze. – Houd er rekening mee dat het nog duurt voordat jouw kind het shirt aan doet.
– Wij zijn zoals ieder jaar hard op zoek naar leiding! Er zijn veel ouders / opa’s / oma’s / buurman / buurvrouw / tantes / ooms nodig als leiding. Help je ons mee om de kinderen een fantastische week te bieden? Het zou fijn zijn als je de hele week mee kunt helpen, maar ook met 1 of meerdere dagen zijn we al heel blij!

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier leiding of het inschrijfformulier vrijwilliger.

Wij werken samen met stichting leergeld, voor meer informatie http://www.leergeld.nl/gemert of www.zichtpo.nl/scholen/stichting-leergeld

Controleer de ingevulde gegevens zorgvuldig!!


Door inschrijving gaat u akkoord met de 
algemene voorwaarden en ouderreglement van KinderVakantieWeek Gemert.