De online inschrijving voor deelnemers is gesloten op 17 april 2019.

Reservelijst? Stuur dan een mail naar contact@kvw-gemert.nl

 

 

BELANGRIJK – LEES GOED DOOR!

De inschrijftermijn is geopend vanaf 1 februari 2019; 9:00 uur en sluit op 17 april 2019. We verwachten van ouders/verzorgers dat zij het formulier invullen, op een voor hen geschikt tijdstip, met juiste en volledige informatie. Onjuiste of onvolledige inschrijvingen worden niet verwerkt.

Het formulier is niet geoptimaliseerd voor tablet en mobiel, schrijf bij voorkeur je kinderen in via desktop of laptop.
Indien betaling niet lijkt te lukken, ververs dan eens de pagina. Je ontvangt een bevestigingsmail na inschrijving, check hiervoor je inkomende postvak, niet aangetroffen kijk dan eens in  je ongewenste postvak.

Per categorie (1-2 / 3-4 / 5-6 / 7-8) kan worden ingeschreven. Het is niet mogelijk uw kind in een andere categorie in te delen als waar het kind ten tijde van aanmelding ook daadwerkelijk in de groep zit. Ook niet om zo een maatje op te kunnen geven. 

Kinderen mogen als voorkeur één vriendje of vriendinnetje opgeven. We houden met slechts één voorkeur rekening en alleen als beide kinderen elkaar opgeven.
Het opgeven van meerdere vriendjes of vriendinnetjes al dan niet door middel van kringopgaven kan leiden tot teleurstelling. Je kunt dit voorkomen door van te voren duidelijk met vriendjes en vriendinnetjes af te spreken wie wie opgeeft.

Voor de 1-2 groepen en de 3-4 groepen zijn veel ouders / opa’s / oma’s / buurman / buurvrouw / tantes / ooms nodig als leiding. Bij opgave in een van deze categorieën verwachten we van u als ouder/begeleider minimaal de inzet van 2  hele dagen als leiding of als vrijwilliger. Dit mag ook opa/oma/ buurman/buurvrouw zijn met een minimale leeftijd van 25 jaar zijn. Schrijf in via inschrijfformulier vrijwilliger (ook voor reserveleiding!)

Wij werken samen met stichting leergeld, voor meer informatie http://www.leergeld.nl/gemert of www.zichtpo.nl/scholen/stichting-leergeld

Controleer de ingevulde gegevens zorgvuldig!!

Door inschrijving gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ouderreglement van KinderVakantieWeek Gemert.